Piwik

Vliv koronaviru na sledování porna. Češi v karanténě masturbovali tak intenzivně, až se nám zhroutily servery

Duchovní Otec 20.09.2021

Češi a Slováci, držte se! Společně to dáme!

Držíme s vámi basu a proto jsme také nasadili našemu webu roušku. Tak neblbněte, zůstaňte doma a když už musíte ven, noste i vy roušky.

Věřte, že děláme vše, co můžeme, abyste mohli zůstat doma v bezpečí a trochu si tu karanténu zpříjemnili.

Čím víc doma, tím víc online.

Napadlo nás, že by vás zajímalo, jak se český a slovenský národ baví během karantény. Zpracovali jsme data o návštěvnosti freevideo.cz a freevideo.sk od počátku pandemie koronaviru až do této doby, no a tady máte výsledek.

Graf č. 1 ukazuje, jak se sledovanost vyvíjela od samotného počátku, tj. dní, kdy se u nás objevily první případy nákazy.

Standardní počet návštěvníků během běžného dne se pohybuje kolem 550 000. Od 1. března 2020 docházelo k průměrnému nárůstu 3 - 5% denně. Po vyhlášení nouzového stavu byl denní nárůst návštěvnosti 11%.

Zlomovým se stal den, kdy se Česká republika zavřela do karantény a následně zahalila pod roušky, tj. 16. března. Denní návštěvnost skokově vyrostla o 25% a zatím vyvrcholila 30. března o půlnoci, kdy pod náporem lidí v karanténě došlo k zhroucení všech našich serverů na několik hodin. Poslední měření před kolapsem zaznamenalo celkový počet 721 518 návštěvníků, což je více než 30% nárůst a nejvyšší denní návštěvnost v historii Freevidea.

Jsme opravdu rádi, že máte další důvod, proč zůstat doma. Vydržte! Je to správná věc.

Porovnat tento nárůst s ostatními významnými dny v historii můžete na grafu č. 2. Tady vidíte srovnání koronaviru s Novým rokem 2018 a spuštěním nové podoby Freevidea v prosinci 2019, což jsou dny, které doposud držely návštěvnické rekordy. Pro zajímavost jsme tam ještě dosadili čísla z období českých prezidentských voleb v roce 2018 a oslavy MDŽ v roce 2019, kdy také došlo k překvapivému nárůstu sledovanosti.

Na závěr této malé statistiky jsme si pro vás ještě připravili pohled na to, co konkrétně navštěvníci Freevidea vyhledávali. V přehledu vyhledávání podle klíčových slov můžete vidět, jak se slova “koronavirus”, “korona” a “karanténa” v březnu stala hlavními favority zájmu našich návštěvníků.

Pokud se vám tato statistka líbila, tak se těšte na další. Již brzy vám totiž ukážeme detailní pohled na to, čím konkrétním si na Freevideu zpříjemňují dlouhý pobyt v karanténě české a slovenské ženy.

Lidi, prosíme vás, dodržujte stanovená opatření naší vlády. Zůstaňte doma. Budeme tam s vámi.

Duchovní Otec 20.09.2021

Mohlo by tě zajímat