Piwik

Už je to tady! Originální trička a mikiny, s láskou upletené pro naše fanoušky. Kdo zaváhá...

Už je to tady! Originální trička a mikiny, s láskou upletené pro naše fanoušky. Kdo zaváhá...
Duchovní Otec 14.03.2022

Vážení fanoušci a nejmilejší fanynky, 

právě jste svědky historické události, protože jsme se konečně dokopali k tomu, abychom pro vás vyrobili pořádně stylový merch.

Jasně, víme, trvalo nám to více než 20 let, ale nemusíte hned vysírat a raději se radujte, myslíme si totiž, že se to fakt povedlo.

Jako ochutnávku pro vás máme speciální edici triček a mikin s originálním potiskem. Dali jsme si opravdu záležet, aby ti stydlivější z vás v tom mohli klidně vyrazit na třídní schůzky nebo na pracovní pohovor a přitom, aby znalci na první pohled poznali, která bije.

Neváhejte a objednávejte, protože je to limitovaná edice a doufáme, že se po ní jen zapráší. Počítáme s tím, že pokud budeme vyrábět další, tak budou zase úplně jiná, např. přímo na přání nebo s nějakou vaší oblíbenou hláškou z Freevidea. To není blbý, co?

Věříme, že vám nebo vašim blízkým udělají radost, stejně jako vy děláte radost nám svou přízní, kterou věnujete naší webové stránce. Moc dobře víme, že bez vás by Freevideo nebylo vůbec nic a proto voláme: "Třikrát sláva fanouškům Freevidea!"

Duchovní Otec 14.03.2022

Mohlo by tě zajímat