Piwik

L.P. 2021 - bitva na Českomoravském poli. Na jedné straně hrdinní obránci země české Freevideo a na straně druhé cizáčtí nájezdníci Netflix

Duchovní Otec 10.12.2021

Rok 2021 se, kromě totálního covidového rozkladu státního aparátu, zapíše do dějin jako rok, kdy se odehrála Velká internetová válka na Českomoravském poli.

V Hospodářských novinách se totiž objevil článek o epické krvavé bitvě mezi námi a Netflixem z něhož citujeme...

"Google nabízí zajímavý náhled na to, jak se mění zájem Čechů o různé placené video služby, které jsme pro zajímavost doplnili o službu FreeVideo, která nabízí bezplatný erotický a pornografický obsah. Ukazuje se, že Netflix je v Česku s velkým náskokem vyhledávanější. Druhé místo do konce září náleželo serveru FreeVideo, počet vyhledávání ale v závěru roku Netflix překonal. Další služby mají velký odstup a dlouho se na stejné úrovni počtu vyhledávání držela O2TV jako nejrozšířenější česká služba internetové televize a Voyo jako video portál Novy. Od přesunu některých seriálů čistě na internet a díky aktuální kampani kolem minisérie Případ Roubal vyhledávání slova Voyo roste, stejně tak výrazně narostl zájem o informace o ceně služby Voyo."

Článek v plném znění si můžete přečít ZDE

Zásluhy za naše vítězství ke konci roku patří především vám, našim věrným fanouškům, bez vás bychom to nikdy nedokázali. Velmi si toho vážíme a moc vám všem děkujeme.

Duchovní Otec 10.12.2021

Mohlo by tě zajímat