Piwik

Kde najít svou budoucí manželku a kde hledat parádní jednorázový sex? Tyhle seznamky vás dovedou do cíle

Duchovní Otec 27.09.2021

Kde hledat lásku a kde sex?

Každý z nás potřebuje lásku, téměř jako každý z nás potřebuje sex. Jak a kde hledat? Existuje mnoho seznamovacích stránek či aplikací, které lidem pomáhají navazovat kontakty a spojení s ostatními. Kterou byste si ale měli stáhnout právě vy? 

Na seznamovacích aplikacích existují dva typy lidí, ti kteří hledají lásku a chtějí navázat dlouhodobý vztah a také ti, kteří od aplikací očekávají možnost seznámit se s někým za účelem jednorázového sexu - vztahu na jednu noc. 

Díky tomu máme v dnešní době opravdu na výběr. A to také pomocí dostupných filtrů na těchto aplikacích. Člověk, kterého hledáte, může být přesně podle vašich preferencí. Jeho věk, bydliště, výška, váha, záliba v muzice a spoustu dalších informací, které byste za normálních okolností ze vzájemného prvního dojmu neobdrželi. Vše poté určuje pouze váš záměr.

Nejoblíbenějšími aplikacemi na trhu jsou Tinder a Badoo. Dávají vám možnost procházet profily pouhým posunutím vašeho prstu po displeji telefonu. Pokud se vám někdo zalíbí a protějšek bude stejného názoru, vznikne mezi vámi takzvaný “match”, neboli shoda. Díky takové shodě dostanete prostor k dalšímu kroku, kterým je v obou případech chat. Poté to bude pouze na vás, zda protějšek oslovíte a posunete tak hranici na další metu.

Man swipes right on 200,000 women on Tinder, with little success | The  Independent | The Independent

V plánování jednorázových akcí exceluje Tinder, který je po celém světě dobře známý všem uživatelům hledajícím sexuální zážitky, pravidlo zde však nepotvrzuje výjimku a je samozřejmě možné hledat i více. To je ale ještě mnohem lepší na aplikacích jako Bumble či Badoo, které svými funkcemi podporují hledání lásky a přátelství.

Mezi nové sítě na trhu patří také Glamino, nová sociální síť určená pro navazování přátelských či sexuálních kontaktů - pozitivnějších spojení na základě zábavných aktivit namísto procházení a swajpování profilů. Více zjistíte přímo na webových stránkách Glamino.com.

Možností je spousta a každým dnem přibývají. Jedno je ale jisté, prostor pro lásku a sex bude na internetu vždy.
 

Jak zaujmout na seznamce a získat více matchů?

Založit si profil na seznamce není náročný úkon, potíž ale může nastat při konfiguraci profilu tak, abyste zaujali protějšek. Pojďme si dát pár tipů, jak seznamovací aplikaci využít ve váš prospěch.

  1. Jednoduché bio - Základem úspěchů bývá bio, neboli krátký popis toho kdo jste a jak byste se sami popsali. Spousta lidí chybuje v tom, že se snaží tuto funkci přeměnit v esej. Čím jednodušší a kreativnější bude váš popisek, tím také i vyšší šance na match.
     
  2. Kvalitní a nápadité fotky - Vybírejte si kvalitní fotky, které budou definovat vás a váš profil. Můžete samozřejmě využít i své nejlepší kousky selfies, ale nezůstavejte pouze při nich. Výzkum dokazuje, že aktivní fotky a fotky celého těla získávají až o 19% více swajpů. Nejdůležitější je pak vaše pilotní fotka, která bude vidět při zobrazení vašeho profilu, na té si dejte co nejvíc záležet, zkuste váš nejlepší outfit nebo fotku při aktivitě, kterou máte rádi.
     
  3. Dejte najevo svůj záměr - Láska, sex, přátelství? Dejte najevo svůj záměr. Díky tomu ušetříte čas sobě i případnému protějšku.
     
  4. Vyhněte se klišé - Randění není úplně jednoduché, ale věřte tomu, že tradiční klišé nebude moc fungovat. Hezké procházky, cestování, to vše je skvělé, ale nejspíše se mezi ostatními profily ztratíte.
     
  5. Usmějte se! - Průzkum ukázal, že uživatelé, kteří mají na profilu alespoň jednu fotku s úsměvem, získávají větší počet swajpů.
     

Základová fotografie zdarma na téma aplikace, chytrý telefon, dvojice
Nikdy není špatný čas jít swajpovat, nebo?

Podařilo se vám získat swajpy od protějšků? A co teď?

Oslovili jste protějšek? Na řadě je chat s danou osobou. Tento druhý dojem je velice důležitý, může totiž všechny předešlé kroky poslat k ledu. V začátku konverzace je důležité dodržovat respekt k protějšku, neotvírat chat sexuálními narážkami, fotkami svého přirození či různými zvláštními fóry. Zkuste použít kouzlo otázky. Díky otázkám můžete rozproudit konverzaci s protějškem a neskončit na prázdných větách. Ukážete tím, jaké to je se s vámi bavit a zároveň nebudete vypadat jako obyčejný nápadník. 

Být normální (ale ne nudný) je dobrý ukazatel úspěchu na seznamovacích aplikacích. Nebýt jako ostatní, ale zaujmout protějšek.

Uspět na seznamovacích aplikacích může být složité, ale ve finále jde pouze o to se chovat jako člověk a přistupovat tak i k ostatním na síti. Budeme vám držet palce!

 

Duchovní Otec 27.09.2021

Mohlo by tě zajímat